Steun ons en help Nederland vooruit

Bert Tibben

Burgerraadslid

72 jaar

Katwijk

Ik ben niet geboren, maar wel getogen in Katwijk. Sinds 1967 woon ik in de gemeente, met een onderbreking van 7 jaar in Sassenheim.

In 2012 ben ik op 65-jarige leeftijd gepensioneerd, na een loopbaan van ruim 40 jaar in de pensioenwereld. Ik was verantwoordelijk voor de beleggingen van een middelgroot pensioenfonds. Als lid van het managementteam van het fonds kwam ik in aanraking met alle aspecten van de pensioenwereld, ook de sociale aspecten ervan kregen mijn aandacht.

Na mijn pensionering ben ik actief gebleven in de pensioenwereld als adviseur en bestuurslid van een gepensioneerdenvereniging.

Reeds vele jaren ben ik lid van D66, hoewel ik moet toegeven meer uit belangstelling voor de landelijke dan voor de plaatselijke politiek. De laatste jaren ben ik ook meer betrokken geraakt bij de afdeling Katwijk, en als je al zo lang in de gemeente woont ben je ongemerkt toch goed op de hoogte van alles wat er speelt.

Ik ben zeer vereerd dat Ralf en Lenneke mij hebben gevraagd de fractie van D66 in de gemeenteraad te komen versterken, en ik zie er naar uit in de geest van D66 bij te dragen aan de ontwikkeling van Katwijk.

Meer van Bert Tibben